JELENA LAZARIĆ

JELENA LAZARIĆ

Jelena Lazarić urednica je InStore magazina od 2012. godine. Uključena je u nastajanje svih projekata proizašlih iz InStore magazina, kao što je specijalno izdanje Vodič kroz hrvatsku maloprodaju kao i sve konferencije koje InStore organizira. Jelena je također u organizaciji te je programska urednica FMCG Retail Summita i FMCG Marketing Summita koji su se etablirali kao tradicionalno mjesto okupljanja stručnjaka iz FMCG sektora.

Završila je filozofiju na Hrvatskim studijima te Executive MBA na ZŠEM-u. Svakodnevno prati zbivanja na području robe široke potrošnje i online marketinga u FMCG-u te se neprestano usavršava na tom području. Njena najveća snaga je savjestan pristup poslu i radna etika. Vrlo je organizirana i ambiciozna, te posao shvaća vrlo ozbiljno (često i osobno). Stalo joj je do toga da u svakom trenutku da svoj maksimum. Uvijek je puna ideja i svojim angažmanom potiče i druge u tvrtki da daju više od sebe.

U intervjuu 1 na 1 pokušat će posjetiteljima predstaviti Anitin impresivan poslovni put i postignuća, njezin pogled na poslovanje u Hrvatskoj te viziju za budućnost.